Λιόλιος Λάμπρος / Lychee Mojito

Συνταγή

Θέλεις να δοκιμάσεις μία άκρως καλοκαιρινή συνταγή;

Το Lychee Mojito είναι ένα αναπάντεχο twist του κλασικού Mojito! Η ζάχαρη σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λάιμ και το άρωμα του δυόσμου δίνουν φρεσκάδα και κάνουν το Mojito την καλύτερη επιλογή.

  • 60ml Artesano Caribbean ρούμι
  • 25ml χυμό λάιμ
  • 15ml σιρόπι ζάχαρης
  • 4 καρποί Lychee
  • 6 φύλλα δυόσμου
  • Απογεμίζουμε με Λακωνία Cranberry
  • Γαρνίρουμε με καρπούς Lychee
  • Σεβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι

Λιόλιος Λάμπρος

Ο Λάμπρος Λιόλιος είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας bartender με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης -17 χρόνια στον ξενοδοχειακό χώρο-. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, στην οποία από το 2002 είναι και μέλος. Τα  τελευταία 5 χρόνια είναι μέλος τόσο του συμβουλίου όσο και της επιτροπής Πανελλήνιων Διαγωνισμών. Είναι ιδιοκτήτης του Bartista Project, σχολής bartending στην Πάτρα όπου και δραστηριοποιείται, καθώς και του Yukatan Tiki Bar.