Συνταγή
Θέλεις να δοκιμάσεις μία άκρως καλοκαιρινή συνταγή;
Το Lychee Mojito είναι ένα αναπάντεχο twist του κλασικού Mojito! Η ζάχαρη σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λάιμ και το άρωμα του δυόσμου δίνουν φρεσκάδα και κάνουν το Mojito την καλύτερη επιλογή.
- 60ml Artesano Caribbean ρούμι
- 25ml χυμό λάιμ
- 15ml σιρόπι ζάχαρης
- 4 καρποί Lychee
- 6 φύλλα δυόσμου
- Απογεμίζουμε με Λακωνία Cranberry
- Γαρνίρουμε με καρπούς Lychee
- Σεβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι
Λιόλιος Λάμπρος
Ο Λάμπρος Λιόλιος είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας bartender με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης -17 χρόνια στον ξενοδοχειακό χώρο-. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, στην οποία από το 2002 είναι και μέλος. Τα τελευταία 5 χρόνια είναι μέλος τόσο του συμβουλίου όσο και της επιτροπής Πανελλήνιων Διαγωνισμών. Είναι ιδιοκτήτης του Bartista Project, σχολής bartending στην Πάτρα όπου και δραστηριοποιείται, καθώς και του Yukatan Tiki Bar.